Mijn aanbod

Hieronder vind je de verschillende shoots die ik aanbied. Door het klikken op de knop onder jou favoriete shoot vind je alle informatie die je nodig hebt. Heb je een ander leuk idee? Vul dan het contact formulier in en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Rianne
Rianne
Lees verder
Via via kwam ik bij Liza terecht voor een fotoshoot. Haar stijl van fotograferen en editen sprak mij erg aan. Gelukkig was er plek! Liza is een ontzettend lief mens met veel kennis en geduld. Ze denkt écht met je mee, heeft een uitgebreide 'closet' met prachtige kleding voor je kindje(s) jou zelf en je partner en past zich helemaal aan naar jouw wensen. Bij haar voelde ik me op mijn gemak terwijl ze foto's maakte van mij en mijn dochtertje. Een fijn mens met een vakkundig en warm oog voor jou, je geliefden en de camera. Op zoek naar een fotograaf die mooie foto's maakt van jou en/of je partner en gezin? Bij Liza ben je écht op het juiste adres. Mij en mijn gezin ziet ze zeker terug!
Patricia
Patricia
Lees verder
Ik had besloten; deze zwangerschap (de 2e) wil ik wel een fotoshoot en natuurlijk door liza. Wij hebben al verschillende shoots bij haar gedaan en altijd tevreden. Liza is zo goed in haar werk! Vandaag de foto's gekregen en ze zijn werkelijk waar fantastisch! Zo mooi, de kleuren, de locatie alles komt mooi samen. Ik raad haar zeker aan, het is de beste en mooiste investering die je kan doen en het is een herinnering voor je leven. Liefs familie van Ruiven
Romy
Romy
Lees verder
Ik heb zowel de zwangerschapsshoot als de newbornshoot bij Liza gedaan. De foto’s zijn echt prachtig! Tijdens de shoots stelde Liza ons erg op ons gemak en deelde zij haar ervaring, kennis én kleding voor de beste resultaten. En het was ook gezellig. 🙂 De werkwijze en communicatie rondom de shoots zijn heel prettig en de uiteindelijke foto’s worden snel verzonden. De kleuren en stijl in de foto’s zijn heel natuurlijk en mooi. Zeker een grote aanrader, ik ben heel erg blij dat wij de shoots bij Liza hebben gedaan!
Previous
Next