Algemene voorwaarden

Prijzen

Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Pre-order

Wij hanteren kleine voorraden maar snappen dat sommige items gewild zijn. Wanneer je een pre-order doet zullen wij gemiddeld binnen twee weken het item verzenden.

Verzenden

Alle pakketjes worden binnen 3 dagen na betaling verzonden via DHL. De verzendkosten bedragen €6,45. Je ontvangt na verzending een e-mail met de track & trace code.

Helaas gaat er wel eens iets mis bij de vervoerders. Mocht er een pakket vermist raken, dan ligt de aansprakelijkheid hiervan bij DHL. Wanneer dit gebeurd zullen wij, tegen verzendkosten, het pakket opnieuw versturen. Mits het item op voorraad is.

Betaling

Na het plaatsen van je order krijg je een e-mail met het factuur en een betaalverzoek. Dit factuur dient binnen 7 dagen voldaan te zijn. Na dit termijn wordt je order geannuleerd en zullen wij niks versturen.

Retouren
Wij hopen natuurlijk dat je net zo blij bent met je items als dat wij zijn en je goed nadenkt over het plaatsen van een order. Twijfel je of heb je vragen, stuur gerust een berichtje voordat je je order plaatst.

Mocht het toch zo zijn dat je niet geheel tevreden bent met je bestelling, dan mag je deze binnen 7 dagen na ontvangst retourneren. De verzendkosten zijn voor eigen rekening. 

Wij garanderen een terugbetaling mits het item ongedragen en in de originele staat wordt teruggestuurd. 

Wij raden aan om de retourzending met een track en trace code te versturen. Wanneer de retourzending onverhoopt vermist raakt, is dit de verantwoordelijkheid van de koper. 

Je retour kan je aanmelden door ons een mailtjes te sturen (jacklizdresses@gmail.com) met je volledige naam, reden van retour en je order nummer. Je krijgt dan een retouradres van ons.