START GROWING

LSF-18

 

 

Voor de fotograaf die méér wil 
 
Drie jaar geleden schreef ik, moeder van twee kinderen mij in bij de KVK. Sindsdien is er heel veel veranderd. Ik ben full-time fotograaf en iedere week weer mag ik doen wat ik het allerliefste doe. Ik ontmoet de leukste mensen en kom op de mooiste plekken. Ik deel mijn tijd in zoals ik dat wil en dit gun ik jou ook. Laten we samen de eerste stappen vooruit zetten.  

Het 3-maanden 1 op 1 traject 

Hét traject waarin we samen van 0 tot 100 gaan in jouw bedrijf. Je start letterlijk met groeien. We leggen al je pijnpunten bloot en kijken samen waar je naar toe wilt werken. De onderwerpen die aan bod komen zijn heel breed. Denk hierbij aan: 

* Fotografie: Instellingen – Nabewerking – Niche – Valkuilen 
* Prijsbepaling: Wat is voor jou de ideale prijs 
* Styling: Je eigen stijl vinden 
* Klantencontact: Voor de shoot – Aansturing tijdens de shoot 
* Work-flow: We vinden de manier van werken die bij jou past 
* Social-media: Gebruik – Eigen social media check 

 

In het kort 

Het traject begint met een het invullen van een uitgebreide vragenlijst. Zodat ik precies weet waar je tegen aan loopt en wat je doelen zijn. Daarnaast hebben we een 1 op 1 meeting (op een locatie naar keuze), een 30 minuten online meeting én je mag meelopen tijdens een shoot! Het perfecte moment om mij het hemd van het lijf te vragen. Tijdens het gehele traject sta ik voor jou stand-by. Heb je contact met een klant en loop je vast? Of weet je tijdens het editten niet meer hoe je verder moet? Dan mag je mij een berichtje sturen en ik help je verder! Twijfel je of dit iets is wat bij jou past of heb je andere vragen? Stuur me gewoon even een berichtje en we kijken samen wat er mogelijk is.  

Investering 

Het hebben van een coach is een hele grote toevoeging aan jouw carrière. Het is een investering in jezelf én in je bedrijf. Je leert veel in een korte tijd, je hebt iemand met ervaring waar je op terug kan vallen en er gaat een frisse wind door je bedrijf en je ideeën. De investering voor dit drie-maanden traject is €650 excl. btw. Betalen in termijnen is mogelijk. 

Wil je meer informatie of gewoon even kletsen? Druk dan op de knop hieronder. 

LSF-4

Ervaring 
Michelle: ”In april ben ik begonnen met het 3 maanden durende coaching traject bij Liza. Ik vond het super spannend om deze stap te maken, maar heb er nog geen seconde spijt van gehad. Liza kijkt kritisch met je mee en stuurt je waar nodig bij. Tijdens het start gesprek merkte ik meteen de klik met Liza en ze vroeg goed door waardoor je zelf ook aan het denken gezet wordt. Na dit gesprek zat ik vol met ideeën en plannen en ben ik meteen enthousiast aan de slag gegaan. 

Alle vragen die ik heb kan ik aan haar stellen en ik stuur dan ook met regelmaat berichtjes. Zodra het kan antwoordt ze deze en kan ik weer door.  

Deze 2 maanden ben ik al zo veel gegroeid dat het voor mij de investering zeker waard is. De shoot die ik onder begeleiding van Liza gedaan heb was echt heel gaaf. Ik heb hier een hoop geleerd wat ik bij de volgende shoot zeker weer ga gebruiken. Liza geeft je de ruimte om jezelf te ontwikkelen en helpt je waar je vast loopt. Ze is een fijne coach als je echt verder wil groeien als fotograaf.”