New love

Baby talk

Ten eerste: van harte gefeliciteerd met jullie kleine wonder. Dit is een tijd waarin je samen met jullie kersverse gezin, of prachtige aanvulling daarvan, heel veel mooie herinneringen gaat maken. Met alle liefde leg ik die herinneringen in een fotoshoot voor je vast. Je hoeft je niet druk te maken over de styling, hier help ik je mee! Ik heb een uitgebreide client closet met daarin new-born kleding, prachtige jurken, items voor de heren en een selectie kinder kleding. Voorafgaand aan de shoot bespreken we alles zodat we met alle rust de shoot in gaan. Tijdens de shoot bepaald jullie kindje het ritme. Geen haast of druk, maar een ontspannen tijd met alle ruimte om te knuffelen, voeden en een luier te verschonen.

Het hele gezin

Natuurlijk zijn broertjes en zusjes ook welkom deze shoot! Maar jouw newborn staat centraal. De eerste weken zijn het mooiste voor een fotoshoot, de baby slaapt dan nog het meest. Ik kom graag bij jullie langs, want de beste locatie is bij jullie thuis: vertrouwd, warm en de sfeer van nieuw geluk vult zo mooi de hele ruimte. 

In de zomer maanden vind ik het ook mooi om de shoot te verplaatsen naar buiten. We kiezen een mooie locatie en pakken de baby lekker warm in. Zolang jij, de nieuwe mama, je goed voelt is alles mogelijk. 

 

These are the days.

Nieuw leven in beeld

Boek je een fotoshoot met mij, dan mag je dit verwachten: 

  • Een informatiegids met alles wat je moet weten voor de shoot; 
  • Toegang tot mijn client closet met prachtige jurken om te kiezen; 
  • Toegang tot mijn newborn closet, met kleding, doeken, dekens en slofjes voor de kleine; 
  • Styleadvies op maat voor iedereen die op de foto gaat; 
  • 2 uur fotografie; 
  • 25 foto’s in hoge resolutie, aangeleverd in een persoonlijke online galerij; 
  • Extra foto’s bestellen is mogelijk tegen meerprijs; 
  • Je krijgt 20 euro korting wanneer je ook een zwangerschapsshoot boekt! 

 

Investering: €350 

Let op: boek deze shoot wanneer je rond de twintig weken zwanger bent, dan ben je verzekerd van een plekje in mijn agenda. Af en toe heb ik een plekje vrij voor een last minute shoot. Stuur vooral een berichtje.

Buiten 25KM vanaf Nieuwerkerk aan den IJssel reken ik 0,30 cent per KM. Ik reis tot 1 uur vanaf Nieuwerkerk aan den IJssel.
Bij het boeken van een foto-shoot ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden en het on/offline delen van alle foto’s. Tenzij vooraf anders is afgesproken.