Een newborn foto-shoot om jouw wonder vast te leggen

De komst van jullie kleintje is een bijzonder moment. Jullie gaan als gezin heel veel mooie herinneringen maken. En die herinneringen leg ik graag voor jullie vast in een fotoshoot. Tijdens de shoot bepaald jullie kindje het ritme. Geen haast of druk, maar een ontspannen tijd met alle ruimte om te knuffelen, voeden en een luier te verschonen. Maak je geen zorgen over de styling, daar help ik jullie bij. Ik heb een uitgebreide client closet met prachtige jurken, new-born kleding, items voor de heren en een selectie kinderkleding. Samen bespreken we alles voorafgaand aan de shoot, zodat we de shoot ontspannen kunnen ingaan.

De eerste weken na de geboorte zijn het mooiste voor een fotoshoot omdat de baby dan nog het meeste slaapt. Uiteraard betrek ik broertjes en zusjes ook bij de shoot. Ik kom bij jullie langs om jullie in je eigen, fijne omgeving vast te leggen.

Voorafgaand aan de shoot krijg je van mij een uitgebreide informatie guide. Hierin vind je alle informatie die je nodig hebt om ontspannen de shoot in te gaan. Na de shoot ontvang je binnen 2 weken een galerij met de mooiste foto’s waaruit je je favorieten mag kiezen. Beelden bijbestellen is altijd mogelijk.

Deze shoot is inclusief:
– Styleadvies
– Een handige informatie guide
– Toegang tot mijn uitgebreide client closet
– Toegang tot mijn new-born closet, met kleding, doeken, dekens en slofjes voor de kleine.
– 2 uur fotografie met meerdere outfits. Thuis of op een locatie naar keuze.
– 20 foto’s in hoge resolutie, aangeleverd in een persoonlijke online galerij.
– In combinatie met een zwangerschaps-shoot krijg je €20 korting 


Investering: €380

Buiten 20KM vanaf Nieuwerkerk aan den IJssel reken ik 0,35 cent per KM.