For the adventurous

Een ontspannen gezinsshoot

De mooiste herinneringen zijn die waarbij iedereen zich fijn en liefdevol voelde. Daarom vind ik dat tijdens mijn fotoshoots ook zo belangrijk. Een vertrouwde sfeer waarin kinderen spelen en ouders genieten. Ik ga mee met jouw gezin en leg ondertussen de momenten vast met mijn camera. Maar poseren en verplicht lachen? Daar doen we niet aan! Alleen échte momenten. 

Tijdens mijn shoots vind ik het fijn om samen het gebied te verkennen. Samen het water in gaan of op blote voeten door het zand hoort helemaal bij de beleving. Zijn jullie zo badass

Een herinnering om te koesteren

Met kleine opdrachtjes zorg ik dat de kinderen de shoot beleven als een uitje. Ik pak de momenten en geef jullie een herinnering voor het leven. Bij voorkeur boeken we de gezinsshoot in de ochtend of tijdens zonsondergang: zo wordt het echt een dag met een gouden rand. We spreken af op een buitenlocatie naar keuze. Dan is er voor de kleine avonturiers alle ruimte om op pad te gaan en te ontdekken. 

“Ik ga mee op ontdekkingstocht. Laat de gedachten maar los dat de kinderen moeten stilstaan en luisteren: ik leg alleen échte momenten vast.” 

 

Jullie gezin in beeld

Boek je een gezinsshoot met mij, dan mag je dit verwachten: 

  • Een informatiegids met alles wat je moet weten voor de shoot; 
  • Toegang tot mijn client closet met prachtige jurken om te kiezen; 
  • Styleadvies op maat, voor het hele gezin; 
  • 1-1.5 uur fotografie; 
  • Eén locatie met meerdere outfits; 
  • 25 foto’s in hoge resolutie, aangeleverd in een persoonlijke online galerij; 
  • Extra foto’s bestellen is mogelijk tegen meerprijs. 

 

Investering: €320 

Buiten 25KM vanaf Nieuwerkerk aan den IJssel reken ik 0,30 cent per KM. Ik reis tot 1 uur vanaf Nieuwerkerk aan den IJssel.   
Bij het boeken van een foto-shoot ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden en het on/offline delen van alle foto’s. Tenzij vooraf anders is afgesproken.