Wild Love

WILDY IN LOVE

Ik geloof dat de liefde tussen twee mensen een wilde en prachtige reis is, en deze essentie wil ik vastleggen in adembenemende beelden. Liefde past niet in hokjes, maar is vrij en avontuurlijk.

Stel je voor: een zwoele zomeravond aan het strand, met de zee die zachtjes de kust kust en de wind die speelt met jullie haren. Tijdens deze shoot creëren we een intieme en speelse sfeer waarin jullie liefde volledig tot uiting kan komen. Ik moedig jullie aan om jullie huid te laten spreken, om jezelf te zijn en je over te geven aan de magie van het moment. Samen gaan we op ontdekkingsreis, waarbij we jullie liefde vieren en vastleggen in beelden die jullie verhaal vertellen. Of jullie nu kiezen voor een intieme strandwandeling of een verfrissende duik in de zee, jullie liefde zal stralen in elke foto.

Dit is meer dan alleen een fotoshoot; het is een ervaring, een herinnering aan de liefde en het avontuur dat jullie delen. Durf jullie liefde wild te omarmen en laat mij jullie verhaal vertellen in prachtige beelden.

Zijn jullie ‘Wildly in love’?

LSF-60

 

Jullie liefde in beeld 

Wanneer je een shoot boekt, dan kan je het volgende verwachten:

  • Een handige informatiegids die je alles vertelt wat je moet weten voor de shoot.
  • Toegang tot mijn client closet, met een prachtige collectie jurken om uit te kiezen.
  • Styleadvies op maat voor jou en je partner.
  • 1-1,5 uur fotografie op één locatie met meerdere outfits.
  • 20 foto’s in hoge resolutie, aangeleverd in een persoonlijke online galerij; 
  • Extra foto’s bestellen is mogelijk tegen meerprijs; 
  • Krijg €20 korting op een zwangerschaps & newborn shoot. (€40 korting totaal!)

 

Investering: €320 

Buiten 25KM vanaf Nieuwerkerk aan den IJssel reken ik 0,30 cent per KM. Ik reis tot 1 uur vanaf Nieuwerkerk aan den IJssel. 
Bij het boeken van een foto-shoot ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden en het on/offline delen van alle foto’s. Tenzij vooraf anders is afgesproken.