PRESET LIZ - Desktop

Met 1 klik op de knop geef je met deze professionele preset jouw foto’s de warme look die je altijd al wilde

Deze professionele preset voor Lightroom geeft je foto’s een warme en vintage look. Met 1 klik op de knop creëer je een hele nieuwe uitstraling waarna je je beelden kan aanpassen naar smaak. Te gebruiken bij alle licht omstandigheden, zowel binnen als buiten. Dit is de preset die ik gebruik voor al mijn shoots. 

Ben je benieuwd hoe deze preset bij jouw foto’s staat? Je mag mij twee RAW foto’s e-mailen. Deze edit ik voor je en krijg je in JPG terug. Zo kan je zien of deze preset iets voor jou is. 

Preset LIZ voor Lightroom – Desktop versie
 €111 excl. BTW.

newborn fotografie

Wat is een preset?

Een preset is een bewerking (filter) die je met 1 klik op de knop over je foto heen kan zetten. Daarna kan je deze aanpassen naar wens.

 

Werkt deze preset ook op JPG bestanden?

Ik raad aan om foto’s altijd te schieten in RAW en dan een preset te gebruiken voor het mooiste resultaat. De mobiele versie is het beste om JPG bestanden te bewerken. 

Werkt deze preset op alle soort foto’s?

Ja, maar het resultaat zal bij elke foto anders zijn. Dit komt door het lichtgebruik. Daarom is het nodig om iedere foto na gebruik van de preset aan te passen naar wens. Ook maakt het gebruik van verschillende toestellen en lenzen hier verschil in.

 

 

Kan ik deze preset ook voor Lightroom mobiel gebruiken?

Deze preset is alleen te gebruiken via Lightroom classic. De mobiele versie vind je in de shop.

 

Ik twijfel of deze preset bij mij past.

Je mag mij altijd vooraf twee RAW bestanden e-mailen. Ik bewerk deze met LIZ en stuur deze in JPG bestanden weer terug. Zo kan je de preset even ‘passen’.

 

Hoe installeer ik deze preset?

Bij aanschaf van LIZ ontvang je een uitgebreide PDF met alle uitleg en verdere tips.