PRESET PACK LIZ - Mobile

Met 1 klik op de knop geef je met deze presets jouw foto’s de warme look die je altijd al wilde

Deze presets voor Lightroom mobile geven je foto’s een warme en vintage look. Met 1 klik op de knop creëer je een hele nieuwe uitstraling waarna je je beelden kan aanpassen naar smaak. En dit allemaal met het gemak van je eigen telefoon. Ik gebruik deze presets voor al mijn professionele beelden maar ook bij alle foto’s die ik privé maak. Vakantie foto’s, verjaardags kiekjes en de alledaagse foto’s krijgen op deze manier een professionele look. Je fotoboeken of Instagram feed hebben er nog nooit zo goed uit gezien!

Preset LIZ kleur & zwart/wit voor Lightroom – Mobile versie incl. uitgebreide info guide
 €25 incl BTW.

Wat is een preset?

Een preset is een bewerking (filter) die je met 1 klik op de knop over je foto heen kan zetten. Daarna kan je deze aanpassen naar wens.

 

Werkt deze preset ook op JPG bestanden?

Deze mobiele preset is ideaal om JPG bestanden via je telefoon een nieuwe look te geven. 

 

Werkt deze preset op alle soort foto’s?

Ja, maar het resultaat zal bij elke foto anders zijn. Dit komt door het lichtgebruik. Daarom is het nodig om iedere foto na gebruik van de preset aan te passen naar wens. Ook maakt het gebruik van verschillende toestellen en lenzen hier verschil in.

 

 

Kan ik deze preset ook voor Lightroom Desktop gebruiken?

Deze preset is alleen te gebruiken via Lightroom Mobile. De desktop versie kan je bestellen via info@lizasmuldersfotografie.nl

 

Is deze preset echt zwart-wit?

De basis is zwart wit maar er zit een warme gloed doorheen. Hierdoor krijg je beelden die zich onderscheiden van de rest en door de korrel krijgen je foto’s een echte rauwe vibe. Deze preset sluit naadloos aan bij preset LIZ – kleur.

 

Hoe installeer ik deze preset?

Het enige wat je nodig hebt is de (gratis) versie van Lightroom. En bij aanschaf van LIZ ontvang je een uitgebreide PDF met alle uitleg en verdere tips.