PRESET LIZ - mobile

Met 1 klik op de knop geef je met deze preset jouw foto’s een rauw, warme zwart-wit look

Deze preset voor Lightroom mobile geeft je foto’s een zwart-wit look met warme en rauwe vibe. Met 1 klik op de knop creëer je een hele nieuwe uitstraling waarna je je beelden kan aanpassen naar smaak. En dit allemaal met het gemak van je eigen telefoon. Ik gebruik deze preset als aanvulling voor al mijn professionele beelden maar ook bij alle foto’s die ik privé maak. Vakantie foto’s, verjaardags kiekjes en de alledaagse foto’s worden nog mooier met deze pure preset. Je fotoboeken of Instagram feed hebben er nog nooit zo goed uit gezien!

Ben je benieuwd hoe deze preset bij jouw foto’s staat? Je mag mij twee RAW foto’s e-mailen. Deze edit ik voor je en krijg je in JPG terug. Zo kan je zien of deze preset iets voor jou is. 

Preset LIZ zwart/wit voor Lightroom – Mobile versie
€25 incl. BTW.

Wat is een preset?

Een preset is een bewerking (filter) die je met 1 klik op de knop over je foto heen kan zetten. Daarna kan je deze aanpassen naar wens.

 

Werkt deze preset ook op JPG bestanden?

Ik raad aan om foto’s altijd te schieten in RAW en dan een preset te gebruiken voor het mooiste resultaat. De mobiele versie is het beste om JPG bestanden te bewerken. 

Werkt deze preset op alle soort foto’s?

Ja, maar het resultaat zal bij elke foto anders zijn. Dit komt door het lichtgebruik. Daarom is het nodig om iedere foto na gebruik van de preset aan te passen naar wens. Ook maakt het gebruik van verschillende toestellen en lenzen hier verschil in.

 

Is deze preset echt zwart-wit?

De basis is zwart wit maar er zit een warme gloed doorheen. Hierdoor krijg je beelden die zich onderscheiden van de rest en door de korrel krijgen je foto’s een echte rauwe vibe. Deze preset sluit naadloos aan bij preset LIZ – kleur.

Ik twijfel of deze preset bij mij past.

Je mag mij altijd vooraf twee RAW bestanden e-mailen. Ik bewerk deze met LIZ en stuur deze in JPG bestanden weer terug. Zo kan je de preset even ‘passen’.

Hoe installeer ik deze preset?

Bij aanschaf van LIZ ontvang je een uitgebreide PDF met alle uitleg en verdere tips.