Questions & Answers

Hier vind je de meest gestelde vragen. Heb je een vraag en staat het antwoord er niet bij, dan mag je altijd het contact formulier invullen en beantwoord ik je vragen zo snel mogelijk. 

Voor een shoot

Hoe boek ik een shoot?
Dit kan via het contact formulier op mijn website. Op deze manier heb ik meteen alle juiste gegevens.

Ik heb het formulier ingevuld, en nu?
Via de mail bespreken we een datum. Wanneer deze is afgesproken krijg je een bevestigingsmail met een info guide en jurkenboek. Ook krijg je een factuur met de aanbetaling. Na het voldaan van dit factuur is je shoot definitief geboekt.

In de week voorafgaand aan de shoot neem ik contact met jullie op om alle details te bespreken. Denk hierbij aan de locatie, tijd en styling. Voor vragen mag je uiteraard tussendoor ook een berichtje sturen.

Ik heb nog nooit een shoot gedaan. Hoe kan ik mij voorbereiden?
1/ Lees als eerste de info guide goed door. Hierin staan heel veel tips om de shoot relaxed in te gaan.
2/ Ga vervolgens de kleding uitkiezen. Bij twijfel over de styling, mag je mij altijd een berichtje sturen.
3/ Vertel de kinderen dat jullie iets leuk gaan doen. Maak er geen ‘moet’ verhaal van.
4/ Ruim bij een binnen shoot de slaap en woonkamer op.
5/ Zet bij een newborn shoot de verwarming aan zodat het huis lekker warm is.

Wat voor kleding moeten wij aan tijdens de shoot?
Het belangrijkste is dat je je op je gemak voelt in het gene wat je aan hebt. Wel zijn de kleuren die je kiest van invloed op het eindresultaat. Daarom heb ik een uitgebreide client closet met prachtige jurken, newborn setjes, kinder kleding en items voor de mannen. Deze kleding kan je gratis lenen voor een shoot.

Ik wil niet dat mijn beelden online worden gedeeld. Hoe kan ik dit aangeven?
Dit kan je bij het boeken van de shoot schriftelijk aangeven. 

Tijdens een shoot

Wat als onze kinderen geen zin hebben/niet mee werken?
Het is voor de kinderen niet nodig om tijdens de shoot stil te staan en te lachen. Ze mogen geheel zichzelf zijn. Tijdens de shoot geef ik opdrachtjes en mogen ze lekker rondrennen of spelen. Er is tijd om tussendoor even iets te eten en te drinken. En even uitrusten (Lees: knuffelen bij papa of mama) is altijd prima. Het lukt altijd, beloofd!

Er wordt regen voorspeld tijdens onze shoot, wat nu?
Bij regen of extreme hitte/kou moeten we de shoot verplaatsen. Dit bespreken we in de week voor de shoot. De definitieve keuze maken we +- een dag voor de shoot. Dit doen we altijd in overleg.

Na de shoot

Hoe gaat het na de shoot?
Na de shoot krijg je binnen twee weken de keuze galerij toegestuurd. Uit deze galerij kies je je favoriete foto’s en is er de mogelijkheid om extra foto’s te bestellen. Na jullie keuze verstuur ik het factuur en ga ik met de gekozen foto’s aan de slag. Na betaling en binnen ongeveer twee weken krijg je de foto’s in hoge resolutie digitaal toegestuurd.

Wanneer moet ik betalen?
Nadat jullie de foto’s hebben uitgekozen uit jullie persoonlijke galerij ontvang je van mij een factuur. Deze dient binnen 1 week te zijn voldaan. 

Ik wil beelden laten afdrukken. Waar kan ik dit het beste laten doen?
Met het versturen van jullie eind galerij krijg je meer informatie over drukwerk en wand deco