New-born workshop

These are the days 

These are the days.
Een workshop waarin je samen met collega fotografen gaat creëren, beleven en vastleggen.

 Ben jij die beginnende fotograaf die meer ervaring op wil doen tijdens een newborn shoot ? of misschien ben je al wel meer ervaren maar wil je graag eens meekijken hoe een andere fotograaf te werk gaat? Alles is mogelijk. Tijdens deze workshop loop, kijk en shoot je mee tijdens een newborn shoot. Je ziet o.a : hoe ik het gezin aanstuur, waarom ik bepaalde keuzes maak en hoe ik naar het licht kijk. Samen met twee andere fotografen ga je, met mij, een compleet gestyld gezin vastleggen. Tijdens de shoot leg ik uit, overleggen we en is er altijd tijd om vragen te stellen. Je gaat naar huis met een camera vol beelden (die je uiteraard mag gebruiken voor je portfolio) en een hoofd vol inspiratie en nieuwe kennis.

Een super leuke new-born workshop gevolgd bij Liza Smulders Fotografie. Hele mooie styling van het gezin in een mooie setting. Alles werd heel duidelijk uitgelegd. Vooraf hebben we samen besproken waar ik tegenaan liep en tijdens de workshop heeft Liza mij hier mee geholpen. Ik vond het mega waardevol en ook mega gezellig! Liefs,

Fotografie bij Angela

 

 

 

 

Voorafgaand aan deze workshop hebben we eerst een 1 op 1 Zoom meeting om elkaar beter te leren kennen. In deze meeting praten we over jouw leerdoelen en is het fijn om alvast wat te kletsen voordat we elkaar zien tijdens de workshop. Ook kom je in een gezellig groepsapp waarin we elkaar inspireren en elkaar kunnen helpen wanneer er vragen zijn. Super handig voor na de workshop, als je bijvoorbeeld vastloopt in je edit! 

Nog even in het kort wat je kan verwachten van deze workshop: 

– 1 op 1 Zoom meeting  
– Een gestyld gezin met newborn 
– Meekijken met mijn werkwijze 
– Nieuwe beelden maken voor je portfolio 
– Collega’s ontmoeten 
– Gezelligheid in de groepsapp 
– Je gaat naar huis met een bak vol inspiratie  

Er zijn voor deze workshop maar 3 plekjes beschikbaar dus wacht niet te lang met het reserveren van jouw plekje.  

Good to know:  
– Datum: Zaterdag 15 April 
– Duur: +- 2,5 uur. We starten rond 10:00 uur. 
De locatie van de workshop ligt geheel aan het gezin wat model zal staan. Wel probeer ik regio Zuid-Holland/Utrecht aan te houden. 

De investering van These are the days is €350 inclusief BTW.