The beauty of a woman

 

Een bijzondere ervaring

Zwanger zijn is een bijzondere ervaring voor elke vrouw. En een mooi moment om vast te leggen met de camera. Tijdens een fotoshoot draait het om jouw beleving. Jouw liefde voor het kleine wonder dat je bij je draagt, de liefde van jou en je partner, maar ook jouw liefde voor jezelf. Tijdens een zwangerschap leer je je lichaam op een nieuwe manier kennen en ontwikkel je een nieuw soort liefde voor jezelf. Dat vind ik prachtig. Foto’s in lingerie of (bedekt) naakt zijn ook mogelijk. Niets hoeft, alles mag. Dat overleggen we samen vooraf. 

Tijdens mijn shoots vind ik het fijn om samen het gebied te verkennen. Samen het water in gaan of op blote voeten door het zand hoort helemaal bij de beleving. Ben jij zo’n stoere mama (to be)? 

Wanneer plan je deze shoot in?

Even praktisch. Voor het mooiste resultaat doen we de shoot wanneer je tussen de 28 en 36 weken zwanger bent. Ik help met het kiezen van een geschikte (buiten)locatie en geef je advies over de styling. Een fijne, vertrouwde sfeer staat centraal tijdens mijn shoots. Poseren hoeft niet. Uiteraard begeleid ik je wel. We kletsen en ik geef je tips, om zo op de meest ontspannen manier voor de camera te staan. 

 

 

“Herinneringen met een gouden rand. We plannen de shoot bij voorkeur in de ochtend of met zonsondergang, voor het mooiste licht. “

Jouw zwangerschap in beeld 

Ben je zwanger en boek je een fotoshoot met mij, dan mag je dit verwachten: 

 

  • Een informatiegids met alles wat je moet weten voor de shoot; 
  • Toegang tot mijn client closet met prachtige jurken om te kiezen; 
  • Styleadvies op maat, ook voor jouw partner en kids als die mee op de foto gaan; 
  • 1-1.5 uur fotografie; 
  • Eén locatie met meerdere outfits; 
  • 25 foto’s in hoge resolutie, aangeleverd in een persoonlijke online galerij; 
  • Extra foto’s bestellen is mogelijk tegen meerprijs; 
  • Je krijgt 20 euro korting op een newborn shoot! 

 

Investering: €320 

Let op: Boek zo vroeg mogelijk in je zwangerschap jouw shoot! Zo ben je verzekerd van een plekje in mijn agenda. Af en toe heb ik een plekje vrij voor een last minute shoot. Stuur vooral een berichtje. 

Buiten 25KM vanaf Nieuwerkerk aan den IJssel reken ik 0,30 cent per KM. Ik reis tot 1 uur vanaf Nieuwerkerk aan den IJssel. 
Bij het boeken van een foto-shoot ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden en het on/offline delen van alle foto’s. Tenzij vooraf anders is afgesproken.