The beauty of a woman

Herinneringen met een gouden randje

Gefeliciteerd, je bent zwanger! Zwanger zijn is een van de meest bijzondere ervaringen in het leven van een vrouw. Het is een prachtige fase die het verdiend om te worden vastgelegd. Tijdens onze fotoshoot draait alles om jou. Jouw liefde voor het kleine wonder dat je bij je draagt, de liefde tussen jou en je partner, maar ook jouw liefde voor jezelf. Tijdens je zwangerschap ontdek je jouw lichaam op een geheel nieuwe manier en ontwikkel je een nieuwe vorm van zelfliefde. En dat is werkelijk prachtig!

Tijdens mijn foto-shoots is alles mogelijk. Van prachtige jurken tot aan foto’s in lingerie, alles is bespreekbaar. Samen zullen we bespreken waar jij je comfortabel bij voelt. En waarom zou je jezelf niet trakteren op een unieke en prachtige ervaring? Laten we samen het avontuur aangaan en de omgeving verkennen. Samen het water in gaan of op blote voeten door het zand lopen. Het hoort er allemaal bij. Ben jij zo’n stoere toekomstige mama? Ik kijk er naar uit om jouw schoonheid vast te leggen en een blijvende herinnering te creëren van deze bijzondere tijd in je leven.

Wanneer is het beste moment om deze bijzondere shoot in te plannen?

Om het mooiste resultaat te behalen, plannen we de fotoshoot in wanneer je een zichtbare buik hebt. Geen zorgen, ik zal je helpen bij het kiezen van een geschikte locatie (binnen of buiten) en advies geven over styling. Bij mijn foto-shoots staat een fijne en vertrouwde sfeer centraal. Uiteraard zal ik je begeleiden en geef ik je tips, zodat je op de meest ontspannen manier voor de camera kunt staan. Laten we samenwerken om deze prachtige periode in je leven vast te leggen op een manier die je nooit zult vergeten!

LSF-20
zwangerschaps shoot

Jouw zwangerschap in beeld 

Wanneer je een shoot boekt, dan kan je het volgende verwachten:

  • Een handige informatiegids die je alles vertelt wat je moet weten voor de shoot.
  • Toegang tot mijn client closet, met een prachtige collectie jurken om uit te kiezen.
  • Styleadvies op maat voor jou, je partner en zelfs je kinderen als ze ook op de foto gaan.
  • 1-1,5 uur fotografie met meerdere outfits. In mijn studio of een locatie naar keuze.
  • 20 foto’s in hoge resolutie, aangeleverd in een persoonlijke online galerij; 
  • Extra foto’s bestellen is mogelijk tegen meerprijs; 
  • Krijg €20 korting op een newborn shoot!

 

Investering: €320 

Buiten 25KM vanaf Nieuwerkerk aan den IJssel reken ik 0,30 cent per KM. Ik reis tot 1 uur vanaf Nieuwerkerk aan den IJssel. 
Bij het boeken van een foto-shoot ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden en het on/offline delen van alle foto’s. Tenzij vooraf anders is afgesproken.